Gemlik Voleybol’dan altyapı atılımı

Geçtiğimiz sezon kurulan ve namaglup Profesyonel 2. Lige çıkmaya hak kazanan Gemlik Voleybol Spor Kulübü, bir yandan profesyonel lig için çalışmalarına devam ederken, diğer yandan altyapı hamlesiyle, Gemlik’teki gençleri de sahipleniyor.

Gemlik Voleybol Takımı ile ilgilenen Ak Parti Eski İlçe Başkanı Av. Necdet Yılmaz, Gemlik’te profesyonel takım çıkarmanın önemine değinirken, bu takımları Gemlik’ten oyuncularla da takviye etmeleri durumunda, Gemlik’in de önemli kazanç sağlayacağını vurguladı. Altyapı hamlesi kapsamında tüm okulları taradıklarını ve taramaya devam edeceklerini belirten Yılmaz, önümüzdeki haftalarda da, eğitim almak isteyen ilk ve ortaokul öğrencilerini Gemlik Kapalı Spor Salonuna davet etti.

‘’Efeler Ligi’nden transfer’’

Türkiye Efeler Voleybol Ligi’nden önemli bir transfere imza atan Gemlik Voleybol, Emin Yolver’i kadrosuna kattı. Yolver, aynı zamanda altyapının da antrenörlüğünü yapacak. Seçmelerde de bizzat kendisi bulunana tecrübeli voleybolcu; ‘’Gemlik potansiyeli çok yüksel bir ilçe. Gerek genç nüfusu, gerekse kozmopolit yapısı, çok sayıda sporcunun yetişmesine ön ayak oluyor. Bizler de bu potansiyeli olumlu kullanmak istiyoruz. Detaylıca tarama yapacak, bölgenin en iyi altyapısı olmak adına çalışacağız’’ dedi.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.