GTSO Akademi 3.dönemi de tamamlandı

Gemlik Ticaret Odası ve Kosgeb işbirliği ile düzenlenen eğitim programlarının üçüncüsü, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda yapıldı. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Programının son gününde, eğitim alan girişimci adaylarını GTSO Başkanı Kemal Akıt da yalnız bırakmadı.

Eğitmen Seçkin Saygılı tarafından verilen son eğitimde, protokol kuralları, beden dili, iş hayatında uyulması gereken nezaket kuralları ve iş hayatını doğrudan etkileyecek davranışlar üzerinde duruldu.

Eğitim sonrasında açıklama yapan GTSO Başkanı Kemal Akıt; ‘’Gemlik’te çok sayıda girişimcimizin farklı sektörlere eğilmesi bizleri memnun ediyor. Büyük kısının da kadın olması, geleceğimiz adına umut veriyor. Bizler girişimcilerimizin hep yanında olduk. Uzun çabalar sonrasında, eğitimlerin Gemlik’te verilmesinin önünü açtık. Bundan sonra da, eğitimlere önem vereceğiz. Gayemiz, sizlerin iş dünyasında yerinizi almanız, istihdam sağlamanızdır’’ dedi. Akıt sözlerinin sonunda eğitim görenlerin GTSO’ya üye olabilecek iş yerleri olacağına inandığını da belirtti.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.