Baki; ‘’Gemlik Belediyespor ile gurur duyuyoruz’’

Gemlik Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı İbrahim Baki, Gemlik Belediyespor U16 takımının bölge finali ilk tur gruplarında şampiyon olmasından dolayı, Kulüp Başkanı Hulusi Gandar’ı kutladı.
Baki; ‘’Gemlik’te Amatör Sporu geliştirmek adına oluşturduğumuz Amatör Spor Kulüpleri Birliği, önemi bir misyonu üstlenmişti. Destek verdiğimiz kulüplerimizin başarılarıysa, bizleri ziyadesiyle sevindiriyor. Gemlik Belediyespor da, bugüne kadar hiç yaşamadığımız sevinç olan Bölge Finalini şampiyon olarak bitirerek, ilçemizin yüzünü güldürdü.
Öncelikle Gemlik Belediyespor Başkanımız Hulusi Gandar’a, desteklerini bizlerden ve gençlerimizden esirgemeyen Gemlik Belediye Başkanımız Refik Yılmaz ve Gemlik Belediyesi yetkilerine teşekkür ederim. İnanıyoruz ki, Belediyespor U16 takımı, Türkiye Şampiyonası’nda da ilçemizi en iyi şekilde temsil edecektir’’ dedi.
Gemlik Belediyespor Başkanı Hulusi Gandar ise; ‘’Bizler, daha çok çocuğumuza spor yaptırmak için çıktığımız yolda, zor durumda bir kulüp devraldık. Bugün kulübümüz, her anlamıyla iyi işleyen bir düzen içine girmiştir. Destek verenleri mahcup etmemek, bizim adımıza anlamlı oldu’’ şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.