GESYAD’dan Kazım Bulut’a tebrik

 

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği (GESYAD), Gemlik Kapalı Spor Salonu’nda düzenledikleri toplantıda, Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Araştırma – İnceleme ve Röportaj dalında başarı ödülüne hak kazanan Gemlik Gündem Gazetesi Editörü ve Gemlik Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kazım Bulut’a plaket verdi.

Konu ile alakalı açıklama yapan Dernek Başkanı Şükrü Deviren; ‘’Kazım Bulut, hem sevdiğimiz, hem de yakından takip ettiğimiz bir isim. Biz yerel anlamda başarısının ve öneminin farkındaydık. Bunu Bursa’nın da görmüş olması anlamlı oldu. Kazım kardeşimiz, siyasi görüşü ne olursa olsun objektif bakabilen, doğrularını çekinmeden söyleyen gazetecilik anlayışıyla Gemlik’e de örnek olmuştur. Yeri geldiğinde, kendi siyasi hareketini bile en ağır dille eleştirebilmiştir. Bu nedenle bizler de plaketimiz ‘Özgür Düşüncenin Bağımsız Kalemi’ ibaresini koyarak kendini kutlamak istedik. Gemlik’in adını böyle önemli mecralarda ve büyük gazetelerin arasında andırmak, önemli bir başarıdır’’ dedi.

Kazım Bulut ise; ‘’Bursa Gazeteciler Cemiyeti’nin 70. Yılında böyle bir ödülü ilk defa Gemlik’e getirmek anlamlı oldu. Gündem Medya ekibi olarak, ön planda görülsem de, hem Gündem Medya ailesi içinde, hem de Gemlik içinde bana çok sayıda destek olan insan var. Uyum içinde bu çalışmanın karşılığını bugün görmüş oluyoruz. 5 yıllık meslek hayatımda iki ayrı gazetecilik kuruluşundan da ödül almak ve Gemlik’te ilkleri yaşatmaktan onur duydum’’ şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.