Gemlik’te Ambulans beklerken canından oluyordu

 

Gemlik’in önde gelen esnaflarından, bir dönem CHP Gemlik Belediye Meclis Üyeliği görevini üstlenen Zafer Ülgen, Gemlik saat kulesinin karşısında, yeni otobüs duraklarının bulunduğu bölgedeki bankta fenalaştı.

‘’Ambulans gecikti’’

Kalp krizi geçirdiğinden şüphelenen Zafer Ülgen’e müdahale etmesi için 112’ye haber verilirken, ambulansın gelişi 20 dakikadan fazla beklendi. Gemlik’te ambulans bulunmadığından, Orhangazi’den ambulans gönderildiği kaydedildi.

Olay yerinde bulunan daha önce sağlık eğitimi almış bir kişi tarafından Ülgen’e kalp masajı yapıldı. Yapılan müdahaleye sonrasında da ambulansın gelmemesi üzerine, Ülgen sivil bir araçla Gemlik Muammer ağım Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ambulans Ülgen özel araçla götürüldükten, 10 dakika sonra ancak gelebildi.

‘’Kalbi çalıştırıldı’’

Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahale sonrası kalbi çalıştırılan Ülgen’in yakınları ve sevenleri hastaneye akın etti. Ülgen, daha kapsamlı yoğun bakım ünitesinde tedavi görmesi amacıyla, Bursa yüksek İhtisas Hastanesi’ne sevk edildi.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.