Veteranlar turnuvası yapılıyor

 

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği, Gemlik Belediyesi, Gemlik Kent Konseyi, İlçe Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla, düzenlenecek olan Veteranlar Turnuvası ile alakalı ilk toplantı, Gemlik İlçe Spor Müdürlüğü’nde yapıldı.

Toplantıda, 40 yaş üzeri futbolculardan oluşacak takımların turnuvada yer alacağı kaydedilirken, 35 – 40 yaş arasında iki de kontenjan uygulanacağı kaydedildi. Kalecide herhangi bir kontenjan bulunmuyor. Ayrıca, turnuvada oynayacak futbolcuların, faal lisanslı olmaması da karara bağlanan maddeler arasında yer aldı. Ayrıca, turnuvada forma giyecek tüm isimlerin, aile hekimlerinden sağlık raporu alması şartı getirildi.

Gemlik’te bu sezon üçüncüsü düzenlenecek olan Veterenlar Turnuvasına katılmak isteyen takımların, 1 Temmuz tarihine kadar başvurularını yapmaları, 3 Temmuz tarihine kadar da evraklarını İlçe Spor Müdürlüğüne teslim etmesi gerekiyor.  8 Temmuz da başlaması planlanan turnuvanın ilk tur maçları, Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadında oynanacak.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.