Gemlik Erzurumlular Derneğinde Hacı Örnek dönemi

Gemlik Erzurumlular Derneği, 10. olağan kongresini dernek binalarında gerçekleştirdi. İki adayın yarıştığı kongrede, dernek üyelerinin ilgisi dikkatlerden kaçmadı. Kongre saatinde görülen kalabalık ile alakalı Erzurumlular umutlanırken, sonraki dönem ile alakalı beklentiler de aynı oranda yükseldi.

Hacı Örnek ve Ersin Arslan’ın yarıştığı kongrede, Hacı Örnek ve listesi seçimi kazandı. Örnek ilk konuşmasında, kendisine destek verenlere teşekkür ederek; ‘’Hemşerilerimizin beklentilerinin, hedeflerinin farkındayız. Bizler de, bu beklentileri yerine getirmek, Erzurumlular Derneği’ni bulunduğu noktadan daha iyi konuma taşımak adına göreve geldik. Güçlü bir ekibimiz var. Amacımız birlik ve beraberliği artırmak, kültürümüzü yaşatmak olacaktır’’ dedi.

Hacı Örnek’in ekibi şu isimlerden oluştu; Başkan Hacı Örnek. Yönetim Kurulu Üyeleri; Abdullah Şenyayla, Muhammet Kantar, Hüseyin Öner, Zekeriya Demirdi.

Yedek Üyeler; Ahmet Şaz, Mehmet Demirci, Sinan Seven, Hasan Toprak, İrfan Akyol.

Denetim Asil; İsmail Çakır, Rıdvan Özaydın, Ahmet Acar. Yedek; Bilal Güreşçi, Süleyman Portakal, Ziynettin Çatalkaş.

İl delegeleri; Hacı Örnek, Kadir Özaydın, Muammer Güreşçi, İsmail Çakır, Ahmet Acar, Merih Özaydın, Bilal Güreşçi, Rıdvan Özaydın, Hüseyin Öner, Abdullah Şenyayla, Zekeriya Demirci, Recep Güreşçi, Ahmet Şaz.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.