Gemlik’te 18 Bin 663 öğrenci tatile girdi

2016 – 2017 Eğitim ve öğretim yılı, çalan son ders ziliyle sona erdi. Gemlik’te ilk ve orta dereceli okullarda 18 bin 663 öğrenci de tatile girmiş oldu.

‘’Aileler yalnız bırakmadı’’

Gemlik’teki okullarda, büyük sınıflarda bile öğrencilerin ailelerinin karne gününe gelmeleri ve öğrencilerinin yanında olmaları dikkatlerden kaçmadı.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz açıklamasında; ‘’Belediye olarak ilçedeki her kurumun ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirterek, eğitim ve öğretime büyük önem verdiklerini anlattı.

Şehit Cemal Okulunu Belediye olarak yeniden yapacaklarını, Anadolu İmam Hatip, Celal Bayar Anadolu Liselerinin yanı sıra Lale Kemal Kılıç Okuluna da spor salonu kazandırdıklarını hatırlattı. Gemport Anadolu Lisesi ve 11 Eylül Okullarına da spor salonu yapacakları sözünü bir kez daha veren Refik Yılmaz, Körfez Ortaokulu bahçesini de genişlettiklerini hatırlatarak, hizmet ve yatırım yapmadıkları okul kalmadığını vurguladı. Hizmet çıtasının yükseldiğini bildiren Yılmaz, kurumlar arası olumlu diyalog ve ahenge de vurgu yapan Refik Yılmaz, “Hiçbir kurum bir diğerine takoz olmamalı. Türkiye 200 yıl kasıtlı olarak geri bıraktırıldı. Yapacak çok işimiz var. Bu açığı kapatmak için hep birlikte çok çalışacağız. Türkiye hak ettiği yere gelecektir. Biz gençlerimize güveniyoruz. Geleceğimize hizmet ve yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.