Altepe taraftarı birbirine soktu

 

Aslında, Altepe araya girene kadar çok büyük sorun yoktu.

Gemlik’in merkezi, şampiyon olan Beşiktaş bayrakları ile kaplanmıştı. Rahatsız olan da vardı, aralarında şakalaşan da. Basit de olsa tepki de görüyordu. Çoğu zaman gülünüp geçiniyordu.

Kısa süre sonra, zaten bayrakları kendiliğinden kaldıracaktı Gemlik’teki Beşiktaş taraftarları. Gemlik’in sadece bir takıma ait olmadığının zaten farkındaydılar.

Taraftar sayfalarında durum tepki çekse de, Gemlik’te abartılacak bir durum yoktu… Muhtemelen de hiç olmayacaktı, eğer ortalığı sakinleştirmesi gereken Belediye Başkanı Recep Altepe, iki grubu birbirine sokmasaydı…

***

Nereden estiyse, sabahın kör saatinde talimat vermiş. Gemlik Belediyesi’nin de, teşkilatının da haberi yok. Akşam üzeriyse, İtfaiye personeli ve Gemlik’te zabıta bitmiş gibi Bursa zabıtası Gemlik meydanında bayrakları sökmek istedi. Az sayıda da olsa Beşiktaş taraftarı tepki gösterdi. İtfaiye müdürü, talimat aldığını söyledi. Kimin talimatı olduğunu dile getirmedi. Bursaspor taraftarının kendisine olan hiçbir tepkisini dikkate almayan Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlik’te müdahale etmişti.

Hengâme devam edince, kısa süreli gerginlik yaşandı. Çok sürmeden itfaiye ekipleri ve Bursa zabıtası olay yerinden ayrıldı. Sonrasında zaten kıyamet koptu.

Taraftar forumlarında olay büyüdü, haberi ajansa attık, kullanmayan yer kalmadı. Taraftar neredeyse birbirine girecek. Sebebi ise Büyükşehir Belediye Başkanının bayrakları indirme talimatı vererek ortalığı birbirine katması. Oysa, dayatma yapmasalar, zaten ılımlı çocuklar, rica etsen kendileri indirirdi.

Şimdi, gel de çık işin içinden.

 

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

One thought on “Altepe taraftarı birbirine soktu

  • Haziran 11, 2017 tarihinde, saat 8:59 am
    Permalink

    Ilımlı çocuk ne la, ahahah. Kelli felli dayılar bile var aralarında. Memleketteki işsizlik gerçekten kötü durumda

    Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.