GTSO’dan elektronik dağıtım sistemi

Artık GTSO üyeleri odaya hiç gelmeden belgelerini elektronik imzalı olarak alabilecekler.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Oda Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akıt; “Dijital dönüşüm projesi kapsamında faaliyetlerini sürdüren odamız EBYS Elektronik Belge Yönetim Sistemi çalışmalarını tamamlamış ve Ocak 2017 tarihi itibari ile Türkiye’de TOBB Elektronik Belge Yönetim Sistemine geçen ilk oda olmuştu” dedi.

GTSO Başkanı Akıt, “EBYS çalışmalarının ardından yine bir ilke daha imza attık. Üyelerimizin odamıza gelmeden tüm belge süreçlerini yürütebilecekleri ve belgelerini elektronik imzalı olarak alabilecekleri, aidatlarını sorgulayıp kolayca ödeme yapabilecekleri Elektronik Belge Dağıtım Sistemini (EBDS) üyelerimizin hizmetine açmış bulunuyoruz. Tüm üyelerimize hayırlı olmasını temenni ederim.

GTSO olarak her zaman çağın gerekliliklerini yerine getirmeyi kendimize görev bildik. Bu çizgide çalıştık ve alanında uzman personel istihdam ettik. Bizler biliyoruz ki çağımızın en değerli unsuru zaman. Sanayicimiz, tüccarımız, ihracatçımız hepsi için devreye aldığımız bu sistem büyük kolaylıklar sağlayacaktır. Bilgisayarından, telefonundan, tabletinden nerede olursa olsun ihtiyaç duyduğu bütün belgelere artık kolaylıkla erişim sağlayabilecek iş süreçlerini aksatmadan yürütebileceklerdir” şeklinde konuştu.

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi (EBDS)

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi (EBDS) sisteminehttps://ebelge.tobb.org.tr/loginform.phpadresine ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca www.gtso.org.tr adresinden E-Oda linki de kullanılabilmektedir. İlgili linkten sisteme ulaşan üyelerimizin gerekli bilgileri doldurup önce sisteme üye olmaları gerekmektedir. Üye olduktan sonra sistem üzerinde aktif olan Faaliyet Belgesi, Oda Sicil Belgesi vb. belgelere elektronik imzalı olarak ulaşabileceklerdir. Aynı zamanda aidatlarını  görebilecek ve kolayca ödemelerini yapabileceklerdir.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.