Gemlik Vefaspor kupasını Federasyon Başkanı’ndan aldı

Gemlik Vefaspor 2. Amatör Küme 2. Grupta oynadığı müsabakalarda hiç yenilmeden şampiyon olarak dikkatleri üzerine çekti.

Bursa Amatör Kulüpler Federasyonu Başkanı Osman Kılıç’ın da katıldığı kupa töreninde, Gemlik Vefaspor’a gönül veren isimler ve aileleri de yer aldı.

Federasyon Başkanı Osman Kılıç kupa töreni öncesi yaptığı açıklamada; ‘’Gemlik Vefaspor,  inanıyoruz ki sonraki sene Süper Amatör Küme’ye de çıkacaktır. Kulüp Başkanımızdan altyapı talebimiz oldu. Bunu da en iyi yapabilecek takımlardan birinin vefaspor olduğunu görüyoruz. Güzel bir şampiyonluk yaşadınız. Sizleri ve Gemlik’i kutluyorum’’ dedi.

Gemlik Vefaspor Başkanı Turgut Akcan ise; ‘’Gemlik’te bu yıl futbol adına iyi gitmese de, Vefaspor ve Gemlik Belediyespor yüzleri güldürdü. Belediyespor U16 takımı Türkiye Şampiyonasında mücadele edecek, U13 Bölge Finallerinde, Vefaspor ise Gemlik’in A Takım kategorisindeki tek şampiyonluğunu kazandı. Bizler, 1. Amatör Küme’de de çok kalmayı düşünmüyoruz. Hedefimiz, doğrudan Süper Amatör Küme’ye çıkmaktır’’ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.