Zafer Ülgen son yolculuğuna uğurlandı

Gemlik’in sembol isimlerinden, Ciğerci Zafer olarak tanınan, bir dönem CHP’de meclis üyeliği de yapmış olan Zafer Ülgen hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz günlerde, Gemlik Merkezinde saat kulesinin karşı tarafından bulunan otobüs durağının arkasındaki bankta kendinden geçen ve ilk kontrollerinde nabzının durduğu fark edilen Ülgen’e uzun süre müdahale edilmemişti. 30 dakikadan fazla ambulans bekleyen talihsiz isme, otobüs duraklarının bulunduğu bölgeden, ilk yardım eğitimi alan bir kadın müdahale etmiş, ardından ambulans gelmeyince özel araçla Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Buradan da Çekirge Devlet Hastanesine sevk edilen Ülgen, altı gündür uyutuluyordu.

Hastanede bugün uyandırılması beklenirken, gece hayati fonksiyonlarının durduğu kaydedildi. Yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan Zafer Ülgen, hayatını kaybetti. Cenazesi gece Gemlik’e getirildi.

Gemlik Merkez Asım Kocabıyık Camiinden öğlen namazına müteakip kaldırılan cenazesine CHP Eski Milletvekili İlhan Demiröz, İl Yöneticiler, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, CHP İlçe Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, siyasi parti temsilcileri, STK, Dernek ve kurum temsilcileri, muhtarlar, ailenin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlanan Ülgen, Gemlik mezarlığında toprağa verildi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.