Teog’da tam puan alanlar iftarda buluştu

Gemlik Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte, Teog sınavında Gemlik’ten tam puan almayı başaran 450 öğrenci, iftar yemeğinde bir araya geldi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, TEOG sınavlarında 100 tam puan alan 450 öğrenciyi iftar programında ağırladı. Sosyal Yaşam Merkezi Düğün Salonunda organize edilen etkinlikte konuşan Gemlik Belediye Başkanı önümüzdeki yıl Fen Lisesinin temelinin atılması müjdesini verdi. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Milli Eğitim Şube Müdürü Burhan İnan ile birlikte öğrenci ve öğretmenleri ağırlayan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Güzel ve başarılı bir eğitim ve öğretim sezonunun yanı sıra, sınav maratonu geçirdiniz. Her birinizi tebrik ediyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz. İnşallah her biriniz en iyi okullarda eğitim ve öğretime devam edersiniz” dedi.

Gemlik Belediye Başkanı olarak, her şeye rağmen gönlünün zeki ve başarılı öğrencilerin Gemlik’te kalmasından yana olduğunu vurgulayan Refik Yılmaz, “Gemlik’teki okullarda da kaliteli eğitim ve öğretim görebilirsiniz. Bazı okullar başarılı oldukları için değil, zeki öğrenciler o okullarda toplandığı için dikkat çekiyorlar. Başarılı görünüyorlar. Oysa Gemlik’teki kıymetli öğretmenlerimizin, o okullardaki öğretmenlerden farkı yok. Gemlik eğitim ve öğretimde çağ atlıyor. Okullarımız yenileniyor, yeni okullar yapılıyor. Sizlerin daha sağlıklı, daha modern okullarda yetişmeniz için gece gündüz çalışıyoruz. Öğretmenleriniz de sizlerin başarısı için gecesini gündüzüne katıyor. Gemlik okullarınızı tercih etmenizi çok isterim” diye konuştu. Önümüzdeki yıl Fen Lisesinin temellerini atacaklarını müjdeleyen Refik Yılmaz, “İlçemize bu okulu da kazandırmaktan büyük mutluluk duyacağız. Gemlik’in de Fen Lisesi olacak” dedi.

 

Gemlik Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran’da, öğrencileri tebrik ederek, Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın işaret ettiği, başarılı öğrencilerin Gemlik okullarını tercih etmesi konusuna katıldığını söyledi. Roman Kültürü Araştırma Derneği Çalgıcı Mektebi İlahi ve Tasavvuf Musikisi ile renklenen iftar programında Kuran Tilaveti ve iftar duasını Mesut Biçim yaptırdı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.