Gemlik Ticaret Borsası’ndan göz dolduran iftar

Gemlik Ticaret Borsası, Gemlik Ramada Otel’de düzenlediği iftar programında, aynı zamanda Borsa’ya en çok destek olan üyelerine ödüllerini vermek imkanı buldu. Gecede, geçmişte Oda Başkanlığı da yapmış olan İnan Tamer’de anıldı.

Gemlik Ticaret Borsası iftarına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik İlçe Jandarma Komutanı Barış Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu, GTSO Başkanı Kemal Akıt, siyasi parti, dernek ve STK başkanları, meclis üyeleri ve Borsa üyeleri katıldı.

Programda ilk sözü alan Borsa Meclis Başkanı Mustafa Doğan; ‘’Gemlik’te borsa olarak önemli aşama kaydettik. İftarımıza gelerek bize destek verenlere teşekkür ederiz. İftar programımıza hoş geldiniz’’ dedi.

Çakır; ‘’Türkiye’ye örnek olduk’’

Ardından söz alan Gemlik Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır; ‘’Hem insanlık, hem de İslam alemi son dönemlerde zor günlerden geçiyor. Tüm İslam aleminin içindeki nifak tohumları ve düşmanlığın yanı sıra, ilçemizde de yaşanan FETÖ hadisesi, ihaneti bir kez daha görmemizi sağlamıştır.

Gemlik’te uyguladığımız Coğrafi İşaret çalışması, Türkiye Coğrafi İşaret Zirvesi’nde, örnek uygulama olarak gösterildi. Gemlik’in ve zeytinimizin adını önemli bir zirvede temsil etmiş olmaktan son derece mutluyuz.

Üyelerimize 1 Milyon nefes kredisi sağladık. Gemlik’te en önemli eksiğimiz zeytin işleme merkezleriydi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz şimdi İlçe Tarım Binası ve Ziraat Odası’nın yapıldığı bölümde zeytin işleme tesislerinin de yapılacağı sözünü verdi.  İlçenin zeytinciliği adına umutluyuz’’ dedi.

Konuşmaların ardından protokol tarafından bu yıl destek olan üyelere teşekkür plaketleri takdim edildi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.