Gemlik Kayhan Mahallesinde daire yandı

Gemlik Kayhan Mahallesinde meydana gelen yangında,  bir daire alevler içinde kalırken, müdahale etmek isteyen itfaiye ekipleri, Pazardan geçerek zorlukla olay yerine geldiler.  Kayhan Mahallesi Yedievler Sokak (Eski İtfaiye Arkası) 39 numaralı Aydın Apartmanında meydana gelen yangında. Binanın en üst katında Fatih Ege’ye ait daire bilinmeyen bir sebeple alev aldı.

Çıkan yangında alevler kısa süre içinde dairenin tamamını sararken, apartmanda ve evde bulunanların inmesinde Yasin Negiş isimli genç yardımcı oldu. Apartmanda bulunanları indiren genç, sonrasında itfaiyeye yolu tarif ederken de yardımcı oldu.

‘’Cumartesi Pazarı yüzünden itfaiye geçemedi’’

Yangına ilk olarak Gemlik İtfaitesi ekipleri müdahale ederken, tek ekibin yeterli olmamasından dolayı Bursa’dan takviye ekip geldi. Bursa’dan gelen ekipse,   Bölgede kurulan Cumartesi Pazarı’ndaki tezgahlara takıldı ve bir süre geçemedi. Ardından yangın yerinde yapılan müdahale sonrasında, bina yangını kontrol altına alındı ve söndürme çalışmaları başlatıldı. Yangının doğalgaz hatlarından başladığı tahmin edilirken, kesin sonuç itfaiye ekiplerinin incelemeleri sonrasında anlaşılacak.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.