Gemlik Vefaspor iftarında iddialı sözler

Bursa Birinci Amatör Küme’de namaglup şampiyon olan Vefaspor, Gemlik Şelale Çay Bahçesi’nde düzenlenen iftar yemeğinde, destekçileri ve yönetimiyle bir araya geldi.
‘’Kupa Süzer’e armağan’’
Kulüp Başkanı Turgut Akcan ve yönetimi tarafından karşılanan davetlilerle dolan salonda, Gemlik Vefaspor camiasının yanı sıra, spor camiası, siyaset ve iş dünyasından isimler de yer aldı. Vefasporlular salonun girişine geçtiğimiz yıl içinde vefat eden Erhan Süren’in fotoğrafını astılar ve şampiyonluğu da ona armağan ettiklerini belirttiler.
‘’Birinci Kümede misafiriz’’
İftar sonrasında söz alan kulüp başkanı Turgut Akcan; ‘’Bizler, 2014 yılında Gemlik’in Profesyonel Futbol Takımı olmak adına kurulduk. Kuruluşumuzdan, bugüne kadar hem Gemlik futboluna, hem ülke futboluna katkı sağladık, değerler ürettik. Birinci amatör kümeye namaglup çıktık. Birinci Amatör Küme’de de misafiriz. Seneye yapacağımız iftarda, Süper Amatör Küme’ye çıkmış bir takımla karşınızda olacağız.
Bu yıl Vefaspor sevindirdi. Gemlik Belediyespor altyapı anlamında ilçemizi sevindirdi. Basketbol ve Voleybolda iyi noktadayız. Gemlik Spor Basket Branşını, Gemlik Basketbol’u ve Gemlik Voleybol’u kutluyoruz. Gemlikspor ve Çotanakspor’un Süper Amatör Küme’den düşmeğine üzüldük’’ dedi. Konuşmalarının sonunda Akcan, Takımı ve yönetimi sahneye çağırarak alkışlattı.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.