Belediyespor Türkiye’de ilk 20’de

Gemlik Belediyespor U16 takımı, Çanakkale’de ikinci kademe grup maçlarına kalarak önemli bir başarıyı da elde etmiş oldu. İlk 6’ya kalma turunda elense de, Türkiye Şampiyonası genelinde, ilk 20 takım arasında yer almayı başardı.
‘’Kulüpler Birliği’nden tebrik’’
Gemlik Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı İbrahim Baki; ‘’Çocuklarımızın Türkiye’de ilk sıralarda yer almasında ne kadar gurur duysak azdır. Kendilerini yetiştiren, yeri geldiğinde arkadaş, yeri geldiğinde baba olan Gemlik Belediyespor hocalarını ve başkanı Hulusi Gandar’ı kutluyorum. Bizler, Amatör Spor Kulüpleri Birliği yönetimi olarak, her zaman başarının arkasında olduk. Verdiğimiz desteklerin başarı olarak dönmesi önemlidir. Başarı, aynı zamanda gençlerimizi teşvik eder. Bu da Amatör Spor Kulüpleri Birliği’nin asli amacı olan, daha fazla gencimizi zararlı alışkanlıklardan uzak tutmayı başarırız’’ dedi.
Gemlik Belediyespor Başkanı Hulusi Gandar ise; ‘’Çocuklarımız elinden geleni yaptılar. Her yıl benzer başarıları tekrarlarsak, sonunda Türkiye şampiyonluğunun da geleceğine inanıyoruz. Bursa’da ve bölgemizde şampiyon olmayı adet edindik. Girdiğimiz her grupta şampiyonluk adayıyız. Her branşımızda da iddialıyız. Gemlik Belediyespor, her gün daha iyiye gidecektir. Destek verenlere teşekkür ediyoruz’’ şeklinde konuştu.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.