Gemlik ultrAslan’dan 5. İftar

ultrAslan Gemlik temsilciliği, taraftar topluluğu olarak etkinliklerine devam etmenin yanı sıra, bir yandan da sosyal faaliyetlerini sürdürüyor. Geleneksel hale getirdikleri iftar yemeklerinin bu yıl beşincisini düzenleyene ultrAslan Gemlik Temsilciliği’nin daveti, yoğun ilgi gördü.

İftar davetine, Gemlik Kent Konseyi Genel Sekreteri Mehmet Çelik, Gemlik Belediyespor Başkanı Hulusi Gandar ve futbol antrenörleri, Paşa Kırtasiye sahibi Murat Burak ve Gemlik Gündem Gazetesi Editörü Kazım Bulut da misafir olarak iştirak etti.

Sezgin Mutlu; ‘’Hızla büyüyen bir topluluğuz’’

İftar sonrasında söz alan ulrtAslan Gemlik Başkanı Sezgin Mutlu; ‘’ultrAslan, Galatasaray’ın taraftar grubudur. Gemlik ultrAslan’ın önceliklerinden biri de, Gemlik’in değerleri ve Gemlik’in geleceğidir.

Bizler, hızla büyüyen bir topluluğuz. Aramızda minik ultrAslanlar var, lise ve ortaokul, üniversite üyelerimiz de var. Bu anlamda, geleceğe umutla bakıyoruz’’ dedi. İlk sözlerinin ardından da, Minik, ortaokul, lise, üniversite ve yönetim kurullarına belgeleri ve plaketleri protokol tarafından takdim edildi.

‘’Gemlik’te başarı sağlayanlara plaket’’

Mutlu programın son bölümünde; ‘’Bugün aramızda, Gemlik Kent Konseyimizin genel sekreteri, bizim de elinde büyüdüğümüz Mehmet Çelik, Bölge Şampiyonluğunu kazanan ve İlçemizi gururlandıran Gemlik Belediyespor Başkanımız Hulusi Gandar, her zaman destekçimiz olan Murat Burak ve Bursa Gazeteciler Cemiyeti’nden başarı ödülü alarak Gemlik’i dışarıda en iyi şekilde temsil eden, çocukluk arkadaşım Kazım Bulut da var. Kendilerine, Gemlik’i en iyi şekilde temsil ettikleri için, teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Gemlik ultrAslan olarka başarı sağlayan değerlerimize, bizler de teşekkür plaketi vermek istiyoruz’’ dedi.

‘’Gündem Medya’nın kurucusundan plaket.

Plaket töreni öncesi konuşan Gemlik Gündem Gazetesi Editörü Kazım Bulut; ‘’Çok sayıda büyük gazete ve Türkiye çapında haber ajanslarının ödül aldığı törende, Gemlik adını andırabilmek onur vericiydi. Büyük gazetelerin arasında, hem de başarı ödülünde Gemlik Gündem Gazetesi adı anıldığında, törendeki şaşkınlığı görmenizi isterdim. Tesadüf odur ki, bugün Gemlik Gündem Gazetesi’nin ilk kurucusu Mehmet Çelik de burada, başlattığı gazetenin geldiği nokta, eminim ki onu da gururlandırıyordur’’ dedi. Kazım Bulut, plaketini Mehmet Çelik’ten aldı.

Gemlik Kent Konseyi Başkanı Mehmet Çelik ise; ‘’Gemlik’in her alanda iyi noktada olması, gençlerimizin daha anlamlı uğraşlarla ilgilenmesi ve her alanda başarılı olmaları adına uzun süre çalıştım. ultrAslan, Gemlik’te taraflı, tarafsız herkesin taktirini topluyor. Bizler de, kendilerine elimizden gelen desteği yapacağız. Gündem Medya’nın başarıları da, spor kulüplerimizin balarıları da, göğsümüzü kabartıyor’’ şeklinde konuştu. Mehmet Çelik’e plaketini veren Sezgin mutlu, özellikle gençliğe verdiği önemden dolayı da teşekkür etti.

Gemlik Belediyespor Başkanı Hulusi Gandar ise; ‘’Kısa zamanda, önemli işler yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm branşlarımızda iddialıyız. Çocuklarımızı biz aynı zamanda evlatlarımız olarak görüyor, buna göre gayet ediyoruz. Aldığımız başarılar da, gayretlerimizin karşılığı oluyor. Hedeflerimiz daha büyük. Sporda Gemlik’i önemli noktaya getirmek, altyapıdan geçiyor. Gemlik Belediyespor da, Bursa’nın en önemli altyapılarından biri oldu’’ ifadelerini kullandı.

Plaket töreni sonrasında, ultrAslan Gemlik temsilciliği, yakın zamanda doğum günü olan üyelerinin doğum günlerine yönelik kutlama programı gerçekleştirdi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.