Kulüpler Birliği’nden şampiyonlara ödül

Gemlik Amatör Spor Kulüpleri Birliği, Gemlik’teki şampiyonlara şampiyonluk primlerini takdim etti. Gemlik Vefaspor ve Belediyespor’a ödenen primlerin, başarıya teşvik olduğu burfulandı.

Gemlik Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı İbrahim Baki tarafından verilen primleri, Gemlik Belediyespor Başkanı Hulusi Gandar ve Gemlik Vefaspor Başkanı Turgut Akcan adlı.

‘’Elit Lig ve A Takım Şampiyonluklarına prim verilecek’’

Primlerin verilmesi sonrasında konuşan Başkan Baki; ‘’Gemlik’te bu işe gayret edene, her zaman destek olacağız. Hem emek veren, hem de başarılı olanlara ödül sistemi hazırlıyoruz. Altyapı kategorisinde, Elit Lig Şampiyonluğuna prim vermeyi uygun gördük. A takım kategorisinde de, lige göre şampiyonluk primleri vereceğiz. Altyapısı olan takımlarımız da, Elit Lige çıkıp, burada şampiyonluğu kendilerine hedef belirlerse, kendilerine de katkımız çoğalır.

Gemlik Belediyespor’un iki takımı hem Elit Lig şampiyonu oldu, hem de bölge finallerinde mücadele etti. U 16 ise ikinci tura kadar kalarak, Türkiye’de ilk 20 takım arasında yer aldı. Vefaspor ise zorlu gruptan, namaglup ayrılarak şampiyon oldu. İnanıyoruz ki, 1. Amatör Küme’den de doğrudan çıkarak bizi Süper Amatör Küme’de temsil edeceklerdir. Vefa, gerçekten ismine yakışır hareketler sergilemiş ve başarının ışığını vermiştir. Vefa, aynı zamanda A takım bazından Gemlik’in iki yıldır görmediği şampiyonluğu da bizlere yaşatmıştır. Kendilerine teşekkür ediyorum’’ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.