Gemlik’te protokol bayramlaşması yapıldı

Gemlik Kaymakamlığı tarafından organize edilen, Gemlik Belediyesi ve Gemlik Belediyespor Kulübü ev sahipliğinde, Gemlik Sosyal Yaşam Merkezinde yapılan bayramlaşma töreni, Ramazan Bayramının ilk gününde, saat 10.00 da gerçekleştirildi.

Bayramlaşmaya Gemlik Kaymakamı, Garnizon Komutan Vekili Albay Ramazan İkemen, Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barış Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu ve İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı katıldı. Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Topkaç ve Yönetim Kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ve yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütü yöneticileri, daire müdür ve amirleri ile vatandaşlar da bayram kutlamasında yer aldılar.

Protokol üyeleri davetliler ile yakından ilgilenip sohbet ederek, bayramlarını kutladılar. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, kutlamalara gelen çocuklara da oyuncak hediye etti. Protokol üyeleri ikramın ardından Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Şehit Aileleri ve Sevgi evlerine de ziyarette bulundular.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.