Ak Parti’den şehit ailelerine ziyaret

Gemlik Ak Parti ilçe başkanı Zafer Işık, Kadın ve Gençlik kolları  Yönetim kurulları, ilçemizde vatan savunmasında hayatnı kaybeden 17 şehidimizin aileleri ziyaret ettiler. Ak Partilileri, ziyaretler esnasında ailelerin ellerini öperek bayrama has hediyelerini takdim ederek, devletin  her daim hizmetlerinde olduğunu ifade ettiler.

Kurtullu şehidimiz Adil Şeker’in ailesine ziyareti Ak Parti ilçe başkan yardımcısı İsmail Topkaç ve Kadın kolları yönetim kurulu üyesi Fatma Uyalım katıldı. Topkaç ve beraberindekiler ailenin her zaman yanında olduklarını ifade ederek, Türk Bayrağı hediye ettiler.

Ak Parti ilçe başkanı Zafer Işık ziyaretlerle alakalı olarak yaptığı açıklamada;“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, ‘şehit ailelerimiz baş tacımızdır.’ Her zaman bütün isteklerine karşı hizmetlerindeyiz. Bu milletin her zaman hizmetindeyiz. Onlar bizim için çok önemli, kıymetlerini bilememiz gerekiyor. Biz de elimizden geldiği kadarıyla daha fazlasını vermek şartıyla yanlarındayız, bunu asla unutmasınlar” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.