Gemlik’ten Giresun çıkarması

Katılımcılar arasında Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Zafer Işık da yer aldı. Gemlik heyeti şenlik dışında civar köyleri de gezme imkânı buldu.

Gemlik Giresun Aksu Köyü Derneği ile birlikte yapılan organizasyonda, Gemlik heyeti Giresun’a misafir oldu. Dernek Başkanı İsmail Erdem, Gemlik Belediyesine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederken; ‘’Biz Aksu köylüleri, her ne kadar Giresunlu ve Aksu’lu olsak da, kalbimiz Gemlik için atıyor. Memleketimize geldiğimizde, yanımızda Gemlik’i görmek de bizlere onur verdi. Gemlik Belediyesine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Refik Yılmaz; ‘’Gemlik’te Giresunlularla el ele verdik’’

Refik Yılmaz; ‘’Öncelikle Ramazan Bayramımız hepimize mübarek olsun. Şenlikleri çok önemsiyoruz. Bunlar kültürümüzden geliyor. Bizim kültürümüzde paylaşmak vardır. Birazdan keşkek’i paylaşacağız. Bu coğrafya birliğin, beraberliğin simgesi. Her karış toprağı şehit kanları ile sulanmış bu aziz vatanı daha da yaşanabilir hale getirmek için el ele, gönül gönüle vererek ülkemizi daha iyi noktaya taşıyacağız. Bu millet daha iyilerine layık. Bu ülke kolay kazanılmadı.

Gemlik’ten 1000 km mesafeye buraya gelenler ile bir arada biz de burada olmak istedik. Gemlik’teki Giresunlu kardeşlerimizle el ele verdik, çile varsa çileyi beraber çektik.  Bu coğrafya güzel bir coğrafya, başka yere göçsek de buraları unutmayalım. Gelecek kuşaklar da, burada güzel etkinlikler olduğunu görsünler.

Ben inanıyorum ki buralar önümüzdeki yıllarda Turizme açılacak. Dünya buraları tanısın, Türkiye buraları tanısın. Bu sıcak atmosferi görsünler. Birlik ve beraberliğimizin pekişmesi için böyle organizasyonları hazırlayanlara teşekkür ediyoruz’’ şeklinde konuştu.

Giresun Yavuz Kemal Beldesi Belediye Başkanı Abdullah Önal ise; ‘’Gemlik’te sizlere hizmet sunan Belediye Başkanı ve Meclis heyeti ilk günden bu yana buradalar. Bu güzel günde de bizlerle beraberler. Heyeti ve kendilerine teşekkür ediyoruz. Aksu köyümüz güzel bir coğrafyada bulunuyor. Bizlere destek olanlara, şenliğimizi devam ettirenlere teşekkür ederiz’’ ifadelerini kullandı.

Şenliğin devamında Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Yavuz Kemal Belediye Başkanı Abdullah Önal, meclis üyeleri ve dernek üyeleri keşkek ikramı yaptılar.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.