Suç Makinesi Gemlik Emniyetine yakalandı

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Kumsaz Ekibi, Ankara ve Eskiş8ehir’de farklı suçlardan aranan ve uzun süredir kaçak hayatı yaşayan İsmail A. (46)’yı yakaladı. Zanlı Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin dikkati sayesinde yakayı ele verdi. Şahıs ile alakalı yapılan araştırmada, adeta suç makinesi olduğu ortaya çıktı.

Altı ayrı suçtan aranan, Ankara Ağır Ceza Mahkemesinden 2015 yılında kesilmiş cezası olan şahısın, bunca zaman nasıl kaçabildiği de merak konusu oldu.

‘’Hırsızlık, gasp, dolandırıcılık’’

Suç portföyünde hırsızlık, gasp, tehdit,  dolandırıcılık, kredi kartı dolandırıcılığı ve benzeri konular olan İsmail A. Kumsaz üzerinden otomobiliyle geçmek istedi. Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Kumsaz uygulama noktasında bulunan Kumsaz Ekibi şahsın hareketlerinden şüphelenince detaylı inceleme yaptı ve şahsın uzun zamandır farklı suçlardan arandığını tespit etti.

‘’Plaka başka araca ait’’

Ayrıca İsmail A.’nın yakalandığı aracın plakası üzerinde de inceleme yapan Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 26 Plakalı aracın zanlının kullandığı araca değil farklı bir araca ait olduğunu tespit ettiler. Zanlı o aracın da kendine ait olduğunu iddia etse de, iddiasını kanıtlayamadı.

‘’Hakkında kayıp ilanı bile var!’’

Ankara ve Eskişehir’de farklı suçlardan aranan hakkında kesilmiş cezalar da bulunan şahıs ile alakalı Eskişehir’de kayıp ilanının da verildiği öğrenildi.

Yakalanan zanlı, Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesinde rapor alındıktan sonra ilk sorgusu yapılmak üzere Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Sorgusunun ardından aranması olan yerlerden birine teslim edilecek.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.