Gemlik’te yatalak hasta denizde boğuldu

Gemlik’te yatalak hasta olduğu öne sürülen bir kişi denizde boğularak yaşamını yitirdi.

Büyük Kumla mahallesinde çocukları ve eşi ile denize girdiği öğrenilen Adem Deveci (51)’nin denizde boğulmak üzere olduğu çevredekiler tarafından fark edildi. Olayı görenler tarafından Gemlik Devlet Hastanesine getirilen talihsiz adam, Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

‘’Rahatlasın diye deniz götürdüler’’

Deveci’nin ölüm sebebi boğulma olarak kayıtlara geçti. Deveci’nin yakınları hastane bahçesinde sinir krizleri geçirdi. Bir süredir yatalak olarak tedavi gördüğü öğrenilen Deveci’nin eşi ve çocukları tarafından sıcaklardan dolayı rahatlatmak amacıyla denize sokulduğu ve bu sırada boğulduğu öğrenildi.

Gemlik’te ilk araştırmayı hastane polisinin yaptığı olayda, olayın meydana geldiği Büyük Kumla Mahallesi Kumsal alanının jandarma bölgesi olduğu için  ilçe jandarma komutanlığına bağlı Küçük Kumla Jandarma karakol komutanlığı ekiplerinin başlattığı soruşturma devam ederken, Deveci’nin cenazesi hastane morguna kaldırıldı. Burada nöbetçi savcı tarafından yapılan ilk tespitlerin ardından cenaze kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

Boğulma olayı ile alakalı soruşturma sürdürülüyor.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.