Türkiye Atletizm Şampiyonasından Gemlik’e üç madalya

İzmir Naili Moran Türkiye Şampiyonasında Gemlik Belediyespor Atletizm takımı, gülle atada Türkiye Şampiyonu çıkardı.

İzmir’de düzenlenen İzmir Naili Moran Türkiye Atletizm Şampiyonası, bu yıl da heyecanın merkezi oldu. Büyük çekişme içinde geçen müsabakalarda, son yılların en istikrarlı takımlarından olan Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm takımı; dört ayrı başarı elde ederken, üç madalya kazandı.

Gelecekte kendinden önemli başarılar beklenen Edanur Eren 1500 metrede 4. Olurken, Yıldız Adıyaman üç adım atlamada 3.lüğü elde etti. Fatma Ulutaş uzun atlamada Türkiye 2.’si olurken, Firdevs Hilal Güngör gülle atma dalında Türkiye şampiyonu oldu.

Gemlik Belediyespor Atletizm takımı antrenörü Burhan Gümüş, Gemlik’in geleceği adına umulu olduğunu dile getirerek; ‘’Başarılarımızı artırarak, sürekli bu kulvarlarda yer almak istiyoruz. Bu sayede de uluslar arası başarıların da kapılarını açarız’’ dedi.

Gandar; ‘’Gemlik Bursa’da atletizmin merkezi oluyor’’

Gemlik Belediyespor Başkanı Hulusi Gandar ise; ‘’Gemlik Belediyespor, göreve geldiğimiz günden bugüne önemli bir aşama kaydetti. Yönetimimi, antrenörlerimizi ve sporcularımızı bu anlamda kutluyoruz. Gemlik Belediyespor takımı, Bursa da atletizmin adı olmuştur. Bundan sonra Gemlik’i Türkiye atletizminde önemli noktaya getirmek için çalışacağız.

Gemlik Stadyumu çevresinde yapılan tartan pist ve stadyumun yenilenmesi de, Gemlik atletizmi adına en önemli aşama olacaktır. Gemlik Belediyesine ve Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a, pisti Gemlik’e kazandıracakları için teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.