Gemlik Vefaspor’dan transferlere imza töreni

Bursa 2. Amatör Kümede yenilgisiz şampiyon olarak dikkatleri üzerine çeken Gemlik Vefaspor, yeni sezona da iddialı giriyor. Sezonun açılmasına uzun süre olmasına rağmen transfer çalışmalarında son noktaya gelen Gemlik ekibi, iç ve dış transferde anlaştığı oyuncularla sözleşme imzaladı.

Gemlik Leb-i Derya Garden da yapılan imza törenine, Kulüp Başkanı Turgut Akcan, Kulüp Yöneticileri, yöneticilerin aileleri, futbolcular katıldı. Gemlik Amatör Spor Kulüpleri Birliği adına da Basın ve Halkla İlişkiler Başkanı Kazım Bulut da törende yer aldı.

‘’12 yeni transfer’’

Gemlik Vefaspor, dış transferde Burhanettin İncezeybekler, Hüseyin Çatalkaş, Muharrem Deliçam, Murat Can, Mustafa Dağ, Alihan Demirci, Tuncay Söylev, Mehmet Ali Can, İsmail Oruç, Yunus Sandayük, Enes Titrek, Batuhan Deniz Bayram ve Serkan Ayyıldız ile anlaştı. Yakın zamanda iki veya üç isme daha imza attıracaklarını belirten yönetim, isimleri vermekten kaçındı.

‘’İç transferde de imzalar atıldı’’

İç transferde de Murat Yarar, Emrah Ayar, Mustafa Samsun, Cüneyt Akan, Selim Al, Aykut Güler, Osman Emir Koşucu, Serhat Bektaş, Ali Budak ve Mutlu Karaağaç ile sözleşme imzaladılar.

Akcan; ‘’Geleceğin kadrosunu kuruyoruz’’

Kulüp Başkanı Turgut Akcan; ‘’Antrenörümüzün direktifleriyle transfer çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bir yandan da genç isimleri kadromuza katarak, yükselişimizi sürdürmek istiyoruz. Hedefimiz, seneye Süper Amatör Küme’de yer almaktır. Daha önce de dediğimiz gibi, bizler 1. Amatör Küme’de misafiriz.

Gemlik’in sporda daha iyi noktalara gelebileceğini ve sporun merkezi olacağına inanıyoruz. Gemlik’ten bir şey olmaz diyenlere inat, Gemlik’ten çok şey olacağını kanıtlayacağız. Bize destek olanlara teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.