Özgür Aksoy son yolculuğuna uğurlandı

Bürosunun önünde gerçekleşen hain saldırı sonucunda hayatını kaybeden Gemlik Belediye Meclis Üyesi, CHP Grup Sözcüsü ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği görevini yürüten,  Av. Özgür Aksoy, son yolculuğuna uğurlandı.

Bursa Adliyesi’nde düzenlenen törenin ardından Gemlik Adliyesine getirilen Aksoy’un cenazesi, buradan evine getirildi. Komşularının ve yakınlarının  helalliğinin alınmasının ardından işyerine de getirilen cenaze, son olarak Gemlik Merkez Asım Kocabıyık Camiine nakledildi.

‘’Cenazeye her kesimden katılım oldu’’

Aksoy son yolculuğuna uğurlanırken cenaze törenine Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Bursa Milletvekilleri Lale Karabıyık, Ceyhun İrgil, Orhan Sarıbal, Erkan Aydın, Nurhayat Kayışoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salam, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Gemlik’te bulunan siyasi parti, dernek ve stk başkanları, ailenin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Aksoy’un Yeniköy mezarlığında bulunan ve 2009 yılında vefat eden Av. Ali Aksoy’un yanına defnedildi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.