Gemlik Ülkü Ocaklarından baş sağlığı

Gemlik Ülkü Ocakları başkanı Ali Yılmaz ilçemizde yaşanan menfur saldırı ile alakalı açıklama yaptı.. Açıklamada şu ifadelere yer verildi;  “İlçemiz de meydana gelen menfur saldırı sonuncunda Belediye Meclis Üyesi Avukat Özgür Aksoy ve Polis Memuru İdris Büyükdönmez şehit olmuştur. Yaşanan bu olay bizleri derinden üzmüştür. Devletimizin ve vatandaşlarımızın yakından takip ettiği saldırı, Gemlik’te gergin saatlerin yaşanmasına neden olmuştur.

Siyasi, mesleki ve sosyal yaşamında ki başarılarını takip ve takdir ettiğimiz merhum Özgür Aksoy ile vatanımızın birlik ve beraberliği adına mücadele eden Şehit Polis Memurumuz İdris Büyükdönmez’in ilçemiz adına büyük hizmetleri olmuştur.

Şehrimiz de giderek artan bu olayların son bulmasını diliyoruz. Eğer Türk milleti değerlerini muhafaza ve müdafaa noktasında refleks oluşturmazsa işte o vakit bir milletin intiharı kaçınılmaz olacaktır.

İnsanlığın kirletildiği ve öldürüldüğü bir ortamda insanca yaşam rafa kalkacaktır. Türk toplumu lokomotifini ahlaktan yana belirlemelidir. Hür, eşit, kalkınmış bir toplum temenni ediyoruz.

Ülkü Ocakları olarak dün gece yaşanan bu olayda şehit düşen Polis Memuru İdris Büyükdönmez ve Belediye Meclis Üyesi Avukat Özgür Aksoy’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Aziz Türk Milletine sabr-ı cemil niyaz ediyoruz”

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.