Şehit Polis’in Sokağı bayraklarla donatıldı

Gemlik Adliyesinde görevi başında Musa Güler tarafından şehit edilen İdris Büyükdönmez’in evi, ailenin evlerine dönmesinin ardından adeta ziyaretçi akınına uğradı.

‘’Tüm binalar bayrak astı’’

Şehit Polisin sokağında ve çevre cadde ve sokaklarda bulunan vatandaşlar bayraklar asarken, polisin evinin bulunduğu bölgede de iki adet büyük bayrak bulunuyor.

Şehit İdris Büyükdönmez’in Şehit Mehmetçik Sokakta bulunan evinde yapılan taziye ziyaretlerinde, ilk gün Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhangazi Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz ve Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da yer alırken,  Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Gemlik İlçe Jandarma Komutanı Barış Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu, MHP İl Başkanı Tevfik Topçu, Belediye Meclis Üyeleri, STK ve dernek temsilcileri de iştirak etti. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da mevlitte dua okudu.

Cuma günü de yine Şehit Mehmetçik Sokakta mevlit okunurken, şehit Polisin çocukları taziyeye gelenleri karşıladı. Bursa İl Emniyet Müdürü Selamı Yıldız da, taziyeye gelen isimler arasında yer aldı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.