Gemlik Manşet yayın hayatına başladı

Gemlik’in yeni gazetesi Gemlik Manşet Gazetesi, yayın hayatına başladı.

Gemlik ve Bursa’nın tanınan gazetecisi, aynı zamanda Gemlik Gündem Gazetesi Kazım Bulut’un İmtiyaz Sahibi, Genel Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürlüğü görevini üstlendiği gazete, ilk dönemde Cuma günleri yayınlanacak.

Haber Merkezi olarak Asil Han 1. Kat 26 numaralı ofiste hizmet verecek gazete, siyasi, aktüel ve yerel haberlerle yayın hayatını sürdürecek.

Gazete imtiyaz sahibi Kazım Bulut; ‘’Gemlik, her alanda hızla büyüyen ilçe. Kozmopolit yapısı da göz önüne alındığında, ilçede haber potansiyeli gün geçtikçe artıyor. Gemlik’te hangi sektörde olursa olsun, döneme uygun olarak büyümek gerekiyor. Gündem Medya ile çıktığımız yolda bizler de işimizi büyütme kararı aldık. Gündem Medya Gemlik’te haberin limanıdır, Gemlik Manşet Gazetesi de taarruz gemisidir.

‘’Açılış üçüncü sayıda’’

İlk sayımızın 7 Temmuz 2017’de çıkacağının sözünü vermiştik. Sözümüzü de yerine getirdik. Tek eksiğimiz açılış yapmamamız oldu. Değerli ağabeyim ve arkadaşım Özgür Aksoy’u kaybettiğimiz, Polisimiz İdris Büyükdönmez’i şehit verdiğimiz hafta, açılış yapmak bana yakışmazdı. Manşet, yayın hayatına devam edecek. Resmi açılış, aksilik olmazsa üçüncü sayıyla birlikte yapılacak’’ dedi.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.