Kazanın hastane görüntüleri yürek burktu

Dün gece Gemlik girişi bölgesinde bulunan Karsak gişelerinde meydana gelen, iki öğrencinin hayatını kaybettiği, 16 kişinin de yaralandığı kaza ile alakalı Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesinde çekilen görüntüler yayınlandı.

‘’8 yaralı Gemlik’e geldi’’

Yaralılardan sekiz kişi ilk olarak Gemlik’e getirildi. Yaralıların hastanedeki görüntüleriyse, kazanın vahametini bir kez daha ortaya koydu. Öğrenci ve öğretmenlerin yaralandığı kazada, Gemlik Devlet Hastanesine getirilen bir öğrenci ve bir öğretmenin durumunun ağır olduğu kaydedildi. İkisi de Bursa’ya sevk edildi.

Ağır yaralı olan öğrencinin kafasında çatlak ve içe göçme olduğu öğrenilirken, öğretmenin de göğüs bölümünde kırıklar meydana geldiği ve iç organlarında hasar oluşabileceğinden dolayı sevk edildiği öğrenildi.

***

Dün gece meydana gelen kazada, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen gezide, İstanbul’dan Bursa istikametine gelmekte olan araçlardan birinde öğrencinin midesinin bulanmasından dolayı şoförün otobüsü durdurması, öğrencilerin de otobüsten inmesi dehşete zemin hazırlamıştı.

Yola giren ve otobüsü son anda fark eden kamyonet ise ani hareketle sağa kırınca öğrencilerin büyük bölümünü ezmiş veya altına almıştı. Yaşanan dehşet sonrasında olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilmişti. Yaralılar çeşitli hastanelere aktarılırken, olay yerinde hayatını kaybeden iki öğrenci de, Cumhuriyet Savcısının incelemesi sonrasında Bursa Adli Tıp Kurumuna kaldırılmıştı. Yaralılardan bir bölümünün hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

KAZANIN VİDEOSU – GEMLİK TV




Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.