15 Temmuz şehitleri sabah namazında anıldı

Gemlik Asım Kocabıyık Camiinde, sabah namazı sonrasında 15 Temmuz şehitlerine yönelik Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

Ak Parti Gemlik İlçe Teşkilatı ve Gemlik Belediyesi öncülüğünde düzenlenen Kuran-ı Kerim tilavetine Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Yöneticileri, İHH ve çeşitli yardım kuruluşu üyeleriyle vatandaşlar katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından da, cami bahçesinde çorba ikram edildi. İkram sonrasında konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ‘’15 Temmuz gecesini, sadece darbe girişimi olarak görmek hata olur. 15 Temmuz, iç savaş kalkışmasıydı. Demokrasiyi hiçe sayarak toplumu birbirine düşürerek, canımıza ve geleceğimize kast eden hainlerin yıllardır planladıkları alçakça bir girişimdir.

Bu hainler, milletimizi de kendileri gibi sanarak en büyük hatalarını yaptılar ve bedelini ödediler.  Tankların önüne yatan, kurşunlara kendilerini siper eden bu millet, alçaklara fırsat vermedi, vermeyecek. Buradan bir kez daha milletimize teşekkür ediyorum. 15 Temmuz da kaybettiğimiz şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyoruz’’ dedi.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.