Göçmen Börekçisi Gemlik’te açıldı

Uzun yıllardır Gemlik’te esnaflık yapan, Ak Parti Gemlik İlçe Yöneticisi, Gemlik Kastamonulular Dernek Başkanı Cafer Çevik, Göçmen Börekçisi firmasını Gemlik’e getirdi.

Türkiye’de sektörün önde firmalarından olan, tadıyla ve yapım aşamasıyla da dikkat çeken Göçmen Börekçisi, Çevik Burger’in bulunduğu yerde hizmet verecek. Gemlik’in en işlek bölgesinde bulunan firmanın,  Gemlik’te yeni bir trend oluşturması bekleniyor.

Cuma namazı sonrasında yapılan açılışa Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Zafer Işık, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri, MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, siyasi parti, STK ve dernek temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış öncesinde konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ‘’Cafer kardeşimiz, Çevik Burger adıyla, Gemlik’e sağlıklı ve kaliteli ürünler sundu. Bundan sonra da Göçmen Börekçisi adıyla değer katacaktır. Konsept değiştiren ve değer katan  Cafer Bey’e hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz’’ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.