Feyziye Karagöl Şenliği bu yıl dopdolu

Gemlik Feyziye Köyü’nde uzun yıllardır devam eden Karagöl Yayla Şenlikleri, bu yıl dopdolu.

6 Ağustos Pazar günü Karagöl Mesire Alanında yapılacak olan şenliklerde, yöresel sanatçılar Turan Şahin, Cemile Kara ve Kaptan Süleyman sahne alacak. Ayrıca Gemlikli sanatçı Ahmet Gültekin de şenlikte sahne alacak. Şenlikler 09.00 – 18.00 saatleri arasında düzenlenecek. Şenlikler sahne dışında farklı etkinlikler ve çekilişle de renklenecek.

Program ile alakalı açıklama yapan dernek başkanı Osman Kayaalp; ‘’Feyziyeliler olarak geleneksel şenliğimizi bu yıl da düzenleyeceğiz. Hemşerilerimiz ve uzun süredir görmediğimiz akrabalarımızla bir araya geldiğimiz şenlikte, başta yönetimimiz olmak üzere, bizlere destek olan herkese teşekkür ederiz.

Biz Feyziyeliler olarak, birlik beraberliğimizi, geleneklerimi yaşatmak, sonraki nesillere aktarmak ve birlik, beraberliğimizi sağlamlaştırmak adına çalışıyoruz. Her şenlikte daha iyisini yapmayı hedefliyoruz. İleriki yıllarda da daha anlamlı etkinliklerle bir araya geleceğiz’’ dedi.

1950’li yıllardan bu yana geleneksel olarak yapılan, dernek bünyesinde de 1974’ten itibaren düzenlenen Karagöl Şenliklerinin konsepti her yıl gelişerek devam etti. Bir yandan geleneksel programlar yapılırken, bir yandan da güncel etkinlikler dikkat çekti.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.