Demokrasi ve Özgürlük Turnuvası başladı

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği, Gemlik Belediyesi ve Gemlik Kent Konseyi tarafından düzenlenen Demokrasi ve Özgürlük Turnuvası, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın santra vuruşuyla başladı.

Umurbey Recep Tayyip Erdoğan stadında yapılan programa Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın yanı sıra Gemlik İlçe Spor Müdürü Abdurrahman Dağlar, Gemlik Liman Başkanı Asım Sulu, Gemlik Belediyespor Başkanı Hulusi Gandar, kurum ve dernek temsilcileri katıldı.

Santra öncesinde konuşan Gesyad Başkanı Şükrü Deviren; ‘’Gemlik Belediyesi ve Gemlik Kent Konseyi katkılarıyla, turnuvamızın üçüncüsüne başlıyoruz. Biz birlik beraberliği sağlamak, bağları güçlendirmek adına çıktığımız yolda önemli bir aşamaya geldik. Gemlik’te sosyal hayatı sporla başlatıyoruz. Bize bugüne kadar destek veren tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

Deviren sözlerinin sonunda, aynı zamanda Gesyad üyesi olan Gemlik Gündem Gazetesi Editörü ve Gemlik Manşet Gazetesi sahibi Kazım Bulut’a da hazırladıkları sürpriz doğum günü kutlaması yaparak, protokol ile birlikte stadyumda pasta kestiler.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ise santra vuruşu öncesinde sporun birleştirici gücünü hatırlatarak, ‘’Gemlik’te spora yönelik etkinlikler yaptık. Yapan derneklere veya kurumlara da destek verdik. Gemlik’i spora alıştırmak adına her mahalleye halı saha sözü verdik, çoğuna da yaptık. Derneğiniz de, 10. Köy projesi kapsamında bu tesisleri olumlu şekilde kullandı ve köylülerle bir araya geldi. Gemlik’e katkı sağlayanlara destek vermeyi sürdüreceğiz’’ şeklinde konuştu.

 

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.