Kumla’da 16 yaşında genç boğuldu

Gemlik’in Kumla Mahallesinde meydana gelen olayda, İsmail Can Gül isimli genç, boğularak hayatını kaybetti. Serinlenmek için gittiği deniz, sonu oldu.

‘’Dünden bu yana kayıptı’’

Bir gün önce saat 15.00 civarında babasından para alan İsmail Can, Kumla’da Bir Çay Bahçesinin bulunduğu bölüme geldi. Elbiselerini çıkaran gençten, daha sonra haber alınamadı.

Sabah saatlerinde bölgede sürekli denize giren bir vatandaş tarafından elbiseler fark edilerek Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü arandı. Müdürlük görevlileri baba Ali Gül’e ulaşırken, talihsiz gencin arama çalışmaları bu şekilde başladı. Görgü tanıkları, elbiselerin bir gün önce 17.00’den beri kuyuda olduğunu iddia etti.

Sahil Güvenlik Komutanlığından görevli dalgıçlar da arama çalışmalarına katılırken, gencin cesedi kısa sürede bulundu. Sınır dubalarının az ilerisinde, fazla derinliği olmayan bölgede dibe batmış olarak bulunan talihsiz gencin cesedi, dalgıçlar tarafından kıyıya çıkarıldı.

Gemlik Cumhuriyet Savcısı cesedin üzerinde incelemeleri yaptıktan sonra, kesin ölüm sebebinin anlaşılması için Bursa Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. İsmail Can’ın denize yalnız gelip gelmediği merak ediliyor.

VİDEO 




FOTO GALERİ 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.