Gemlik Manşet resmi açılışını yaptı

Üçüncü sayısını çıkaran Gemlik Manşet Gazetesi, resmi açılışını gerçekleştirdi. Gemlik Asil Han 1. Kat’da bulunan gazete haber merkezinin açılışına Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Gemlik Belediye Meclisi Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, CHP İlçe Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Bursaspor Yöneticisi Tevfik Yılmaz, muhtarlar derneği, stk ve dernek temsilcileri ile Gemlik Manşet Ekibi katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete; ‘’Basın biraz yargıya benzer. Basının da toplumsal adaleti sağlamak adına çalışması gerekir. Kazım Bey’in de bu konuda kendisini ispatladığını biliyor, bağımsız olmasını önemli buluyoruz. Tayinimiz çıktı. Böyle bir açılışa veda öncesinde katılmak da nasip oldu. Tekrardan hayırlı uğurlu olmasını diliyor, Gemlik’te yaptığınız katkılar ve çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi imtiyaz sahibi Kazım Bulut ise; ‘’İlk sayımızı çıkardığımız gün açılış yapmayı planlasak da, Av. Özgür Aksoy’u kaybettiğimiz, polis memurumuz İdris Büyükdönmez’i şehit verdiğimiz haftada yapamazdık. Gazetemizin üçüncü haftasına girdi. Bu hafta da henüz acımızın taze olmasından dolayı eğlence ve kutlama olmadan açılışımızı gerçekleştirmek istedik. Özel davetiye yapmadık, sadece sosyal medya dan duyuru yaptık. Bizi yalnız bırakmayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Başsavcımızın da dediği gibi, hukuk ile ortak özelliğimiz adalettir. Adaleti savunmadığımız günleri yaradan nasip etmesin’’ dedi.

Açılış kurdelesini, Gemlik Manşet Gazetesi imtiyaz sahibi Kazım Bulut’un annesi Mahire Bulut kesti.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.