Plaj Voleybolu ödül töreni yapıldı

Gemlik Basketbol Kulübü ve Gemlik Belediyesi işbirliği ile yapılan Plaj Voleybolu etkinliği büyük ilgi gördü. İki gün süren turnuvaya yirmi takım katıldı.22 Temmuz Cumartesi günü start verilen turnuva heyecan fırtınasına sahne oldu. 15Temmuz Demokrasi Meydanına kurulan kum platformda gerçekleşen Plaj Voleybolu çekişmeli karşılaşmalara ev sahiplliği yaptı.

Gemlik Basketbol Kulübünün Voleybol branşında Türkiye Voleybol 2.liginde oynayacak olmasından dolayı Gemlik Halkının ilgisini çekmek amaçlı  organize edilen turnuva amacına ulaştı. Gemlik halkı tarafından yoğun ilgi gören turnuvanın en önemli özelliği beton zemin üzerine kum dökülerek oluşturulan sahada yapılması oldu.

Bu yıl Birincisi düzenlenen turnuvanın  üç’lü finalinde Yalova ve Bermuda üçgenini mağlup eden Arabacı Kardeşler birinci olarak büyük ödül 1500 TL çeklerini almaya hak kazandılar. İkinci olan Yalova  1000TL üçüncü olan Bermuda Üçgeni 500 TL’lik çeklerini düzenlenen ödül töreni ile aldılar. Üç’lü finali izleyen Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran ve Gemlik Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Abdurrahman Dağlar Gemliklilerin gösterdiği ilgiden memnun kaldıklarını dile getirdiler.

Bir ilki gerçekleştirdik diye sözlerine başlayan Gemlik Basketbol Kulübü Voleybol şube Başkanı Necdet Yılmaz ”turnuvayı planlarken ki hedeflerimize ulaştık. Gördüğümüz ilgiden dolayı önümüzdeki senelerde ikincisini ve üçüncüsünü yapmayı planlıyoruz. Biz Turnuvayı Kumla, Kurşunlu gibi tatil beldelerinde yaparak Türkiye Voleybol 2.liginde oynayacak Voleybol takımımıza destek alamayacağımızı düşündüğümüzden dolayı 15 Temmuz Demokrasi meydanında yaparak hedefimize fazlası ile ulaştığımızı gördük. Gemlik Belediyesinin katkıları ile Gemlik’te voleybola ilgiyi artırmayı gençleri spora yönlendirmeyi hedefleyen çok doğru ve amacına uygun bir projeyi hayata geçirirdik. Belediye Başkanımız Refik Yılmaz’a ve ekibine vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ediyoruz”dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.