Kent Konseyinden Manşet’e basın bayramı kutlaması

Gemlik Kent Konseyi yönetimi, Gemlik Manşet Gazetesini ziyaret ederek, Gazetecilik ve Basın Bayramını kutladı. Mukaddes Serim ve yönetimini, Gazete İmtiyaz Sahibi Kazım Bulut karşıladı.

Serim, Gemlik’te kent konseyi organizasyonlarında yerel ve genel medyanın ilgisinden memnunuz. Özellikle Gemlik Zeytini Festivallerimizde, daha çok medya ile iç içe çalışıyoruz. Bizler, medyanın güçlü olmasının, hepimiz için önemli kazanç olacağına inanıyoruz. Uyuşturucu ile mücadele ve zeytin konusunda önemli aşama kat ettik. Kent Konseyleri, kimsenin maaş ve kazanç sağlamadan, gönüllü çalıştığı kurumlardır’’ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi Sahibi Kazım Bulut ise; ‘’Gemlik’te önemli faaliyetlere imza atıldı. En son festival anlamlıydı, duyurulması konusunda doğru aracı kurum seçilmemişti. Bu dönem bizler de destek olarak, ajanslarla bir araya gelmenizi sağlarsak, inanıyoruz ki festival daha çok yerde anılacaktır’’ şeklinde konuştu. Bulut sözlerinin devamında Sansürün kalkması, öncesi ve sonrasındaki süreci anlattı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.