Ömer Mete’den CHP’ye veda ziyareti

Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete veda ziyaretleri kapsamında, Cumhuriyet Halk Partisi Gemlik İlçe Örgütü’nü ziyaret etti.

Ziyarette konuşan başsavcı Mete; ‘’Gemlik benim için önemli bir ilçe. İlk çocuğumun doğduğu ilçe, bu nedenle her zaman aklımda olacak. Güzel anılarımız oldu. Tüm siyasi partilerimizden destek ve yardım gördük. Gidiş sürecimizde, Adliyemiz ve Gemlik adına talihsiz bir olay yaşandı. Özgür arkadaşımız herkesin değer verdiği, Gemlik adına önemli bir değerdi. Beyefendi bir isimdi. Allah yerinde dinlendirsin. Polis arkadaşımız da gayretli ve iyi niyetli bir isimdi. Gemlik için acı bir olay oldu. 12 yıllık meslek hayatımda, Gemlik önemli bir yere sahip olacak. Hem ilk başsavcılığımız, hem de önemli değerleri  gördüğümüz yer oldu. Veda etmek zor ama Gemlik’te görev yapmış olmaktan, sizleri tanımaktan dolayı mutlu ayrılıyorum’’ şeklinde konuştu.

CHP İlçe Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise; ‘’Başsavcımız bizim için değerliydi. Kendisi terfi etmemiş olsa, daha çok üzülürdük. Gemlik adına kayıp, kendisi adına önemli bir kazançtır. İlçemize katkı sağlamış değerli bir isimdir. Kendisine bize kattıkları için tekrar teşekkür ediyorum. Özgür Aksoy gibi bir insan zor bulunur. Bu konuda başsavcımız hep yanımızda oldu. Olayın sosyolojik altyapısının çözülmesi gerektiğine inanıyoruz. Gidişat iyi değil’’ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.