Bıyıklı; ‘’Korkunun ecele faydası yok’’

Gemlik İmam Hatip Mezunları Derneği Başkanı Necdet Yılmaz’ın açıklamasına karşı Doktor Adnan Bıyıklı’da yazılı açıklama yayımladı. Adnan Bıyıklı, Necdet Yılmaz’ı gelecek yerel seçimden korkmakla suçladı. Bıyıklı önemli açıklamalar da yaptı.

Adnan Bıyıklı şunları söyledi ‘’Paragraftan bir cümleyi çıkararak sanki bizi İmam Hatiplere karşı göstermek, olsa olsa korkunun dışa vurumudur. Necdet Yılmaz kendisinin veya çevresinden bir ismin olası adaylığından ötürü bizi rakip görüyor olacak ki paylaşımımızı çarptırarak bize saldırma gereği duymuş. Keşke orada 9 yaşındaki çocuğun dramını da görebilseydi de ikinci bir kereden bir şey olmaz vakasını Gemlik’te yaşatmasaydı. Necdet Bey daha ilk anda çuvalladı.

KURAN KURSLARINDA YETİŞTİK FETÖ OKULLARINDA DEĞİL

Rahmetli babam vasıtasıyla ben de, diğer kardeşlerim de Kuran-ı Kerim okuyarak büyüdük. Çocuklarımıza da güvendiğimiz yerlerde Kuran’ı Kerim eğitimini aldırdık. Bizler Sayın Yılmaz’ın çevresinde bulunan isimler gibi evlatlarımızı FETÖ dershanelerine göndermedik. Keşke Sayın Necdet Yılmaz yakın arkadaşlarına da FETÖ yerine İmam Hatip’e gönderin deseydi. Kuruma gerçekten sahip çıktığını bizler de görmüş olsaydık. En azından 17 – 25 Aralık sonrası bu uyarılarda bulunsaydı. 15 Temmuzu beklemeseydi. O zaman bu çıkışını samimi görebilirdik. Görmezden geldikleri ortadayken amacının farklı olduğunu düşünüyoruz.

NECDET YILMAZ KİMİ KORUYOR?

Biz o paylaşımımızda FETÖ gibi din ile kandıranları kast etmek istedik bu konuya Necdet Yılmaz’ın tepki vermesine şaşırdık. Bizleri İmam Hatiplere karşı olarak göstermek isteyen Necdet Yılmaz’ın bu hezeyanını ve korkusunu anlayabilirim. Onun yerinden kim olsa gelecek adına endişe ederdi. Şimdiden rakiplerini ekarte etmek istiyor. Bizi çekmek istediği tartışmanında asılsız olduğunun kendisi de farkında olmalı.

KORKUNUZU ANLIYORUM

Tüm Gemlik halkı bilir ki biz muhafazakâr bir aileyiz. İmam hatip mezunu bir kuran kursu öğretmeni hedef almak gibi bir davranış içinde olmayacağımız gibi hiç bir vatandaşımızı ya da farklı bir siyasi düşünceyi ayrıştırma gayreti içinde de olmayız. Bu kadar ucuz siyasi polemiği kimseye yutturamayacaksınız. Ben tekrar adayım diye bir laf etmedim ama anlaşılan sıkıntısı sizi oldukça rahatsız etmiş. Korkunuzu da anlıyorum. Korkunun ecele faydası yok!’’ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.