Kurtul Göleti Gemlik’in değeri olacak  

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, turizme yönelik hizmet ve yatırımların devam ettiğini vurgulayarak, “Gemlik’in güzelliklerini gün yüzüne çıkarmaya devam edeceğiz” dedi. Kurtul Sulama Göleti Çevresindeki Çamlık alanını mesir alanına çevirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, barbeküler, piknik masaları, çevre düzenleme çalışmalarının yanı sıra seyir terası da yaparak Kurtul Göleti Çevresini güzelleştirdiklerini söyledi.

Park ve Bahçeler Müdürü Cemalettin Uysal ile birlikte Gölet çevresindeki çalışmaları yerinde izleyip, incelemelerde bulunan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Gemlik güzel ve yeni bir piknik alanına daha kavuşuyor. Bundan sonra umuyorum ki burası da gözde bir piknik alanı olacaktır. Hemşeri Şenlikleri ve Yöresel Derneklerimizin etkinlikleri artık burada da yapılabilecektir. Trabzon’un Uzun Gölü’ne benzer güzel bir çalışma yapıyoruz. İlçemizin Saklı Cennetlerini ortaya çıkarıyoruz. Turizme yönelik yatırım ve hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kurtul Göletindeki yatırım hizmetlerinin, seyir terası ve çevre düzenleme çalışmalarıyla birlikte bir hafta içinde tamamlanacağını sözlerine ekledi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.