Ömer Mete’ye MHP’den plaket

İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ve yönetimi tarafından karşılanan Başsavcı, Gemlik’in yerinin kendinde her zaman ayrı olacağını vurguladı.

Mete; ‘’Gemlik’te siyasi partilerin ve kurumların desteğiyle güzel zaman geçirdik. Mevcut Adliye binamız, her ne kadar Adliye için fiziki şartları taşımasa da, daha iyi olması adına içinde çalışmalar yaptık. Yeni Adliye binamız ise örnek bina olacak. Ben kurumsal binaların, kendine ait olmasından, başka binadan dönüştürülmemesinden yanayım. Bu şekilde yapılırsa, doğrudan amaca yönelik imal edildiği için çalışmak daha kolay olacaktır.

Gemlik benim için ilk başsavcılığım, aynı zaman da çocuğumun memleketidir. İlk çocuğumu Gemlik’te kucağıma aldım. Benim için her anlamda güzel oldu’’ dedi.

MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ise; ‘’Biz Ömer Mete’den ve çalışmalarından memnunduk, kendisinden de razıyız. Gemlik için önemli değerdi. Gemlik’e önemli katkılar sağladı. Terfi etmesine sevinsek de, Gemlik’ten önemli değerlerin uzaklaşması bizleri üzüyor. Bizler teşkilat olarak devletimizi hakkıyla temsil edenlere, her zaman daha fazla değer vermişizdir’’ şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.