Müfettiş iddiaları doğru çıkardı

Gemlik’te ruhsatsız işleyen FETÖ dershaneleri ile alakalı yapılan şikayet, müfettiş engeline takıldı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine yapılan şikayet sonrasında Gemlik’te incelemeler yapan müfettişler, ‘’Herhangi bir işlem tayinine gerek olmadığı’’ yönünde karar verdiler.

‘’Haftalar önce yazmıştık’’

Sonucun bu şekilde çıkacağını, Gemlik Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hurşit Topal ‘’ BU KAFA İLE DAHA ÇOK 15 TEMMUZ YAŞARIZ GİBİ’’ başlıklı yazısında, ‘’ Bu konu ile ilgili; geçtiğimiz ay; konunun müfettişlerce araştırıldığı belirten haber yapmıştık. İddialara göre; haberimiz çıktığında; konun asıl muhatabı olan milli eğitim yöneticileri, bir çok öğretmen ve müdürün olduğu bir ortamda; İstediklerini yazsınlar, bana bir şey olmaz; suçu başkalarına atarım kurtulurum .’ dediği iddia ediliyor. Bu iddialara en net cevap önümüzdeki günlerde çıkacak olan müfettiş raporu ile verilecek. Hep beraber göreceğiz müfettişler bu müdürler yumağına cezamı verecek, yoksa duymadık, görmedik, bilmiyoruz mu diyecekler…’’ sözleriyle ifade etmişti.

‘’İki dershanenin ruhsatsız çalışmasına müsaade eden kimdi?’’

Şikayet konusu Valilik kararına rağmen iki dershaneye de işlem yapılmadığı, işlem yapılmamasına dair görevlilere de herhangi bir soruşturma açılmadığı yönündeydi. Maarif Müfettişleri Başkan V. Mehmet Şefik Kaya imzalı yazıda ise ‘’Herhangi bir işlem tayinine gerek olmadığı’’ şeklinde cevap verilmiştir.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.