Ömer Mete Ak Parti ile vedalaştı

Muş Cumhuriyet Başsavcılığına terfi eden Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Gemlik Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette kendisini Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Zafer Işık ve yönetimi karşıladı.

Ziyarette söz alan başsavcı Ömer Mete; ‘’Gemlik’in bizde güzel anıları var. İki buçuk yıl, siyaset ve kurumların desteğini hissettik. Siyasi partiler de bizlere kolaylık sağladı. Adliye sürecinde de, Ak Parti İlçe Teşkilatının önemli desteğini gördük. İşi bizler kadar sahiplendiler, Ankara’da çeşitli temaslar yaptılar, kapıları bizlerle birlikte çaldılar. Bu anlamda kendilerine de teşekkür ediyoruz. Gemlik severek çalıştığım bir ilçe oldu. Hem ilk başsavcılığım, hem de mesleki anlamda önemli bir geçiş noktam oldu. Sadece iki kötü günümüz oldu 15 Temmuz 2016 ve 4 Temmuz 2017. biri ülkemize kast eden bir girişimdi. Diğeri de İlçemiz ve adliyemiz adına, bir avukatımızı kaybettiğimiz, bir polis memurumuzu şehit verdiğimiz acı olaydı’’ dedi.

Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Zafer Işık ise; ’12 bin üyesi olan Gemlik Ak Parti İlçe Başkanı olarak, hem ilçem, hem de üyelerim adına, sizlere teşekkür ediyorum. Devlet memurları için böyle vedalar ne kadar alışılagelmiş olsa da, bizler için üzücü oluyor. Adliye konusunda da hep birlikte ihale aşamasına geldik. İnşallah sonraki yılla birlikte böyle bir sorunumuz kalmayacak. 15 Temmuz sürecinde ve sonrasında, ülkemize ve ilçemize önemli katkılarınız oldu. Sizlere bizler de bu anlamda teşekkür eder, yeni görevinizde başarılar dileriz’’ şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.