Emir Yılmaz’dan Gemlikspor çıkısı

Gemlik Spor taraftarı Emir Yılmaz, Gemlikspor’un gidişatı ile alakalı açıklamalarda bulundu. 2014-2015 sezonunda Gemlikspor’un Bölgesel Ametör lige çıkmasıyla başlayan çıkış ivmesi 2015-2016 sezonunda oynanan bölgesel amatör ligden ve2016-2017 sezonunda oynanan Bursa süper amatör ligden düşmesiyle yerini bir düşüşe bırakmıştır.şu an Gemlikspor  Bursa 1. amatör ligde oynayacak yada oynamayacak belli değil

Bölgesel amatör lige çıkıldığında verilen destek sözleri yerini Gemlikspor köstek adına değişmiş ve sadece kulüpler birliğinden alınan aylık paralarla Gemlikspor bu zamana kadar yaşamaya devam etmiştir ve bölgesel lig dahil  bu kötü dönemde bile maçlara çıkmaya devam etmiştir. karakterli ve Gemliği seven futbolcu kardeşlerimizin sayesinde

Gelinen bu noktada bugün Gemliksporun akıbeti belli değildir.

Diğer yandan yine maddi olanaksızlıklara rağmen 2016-2017 sezonunda kurulan ve TBF  Erkekler Basketbol  Bölgesel liginde  mücadele eden Gemlikspor Basketbol takımı çok iyi bir sezon geçirmiş ve yarı final maçlarında diğer Gemlik takımı Gemlik Basketbolu Kamer mani’nin son saniyedeki basketi ile eleyerek EBBL 6 lı Play Off maçları için Alanya’ya  gitmiştir.Alanya da yapılan 6 lı play off maçları sonucunda  76 takımla başlayan EBBL de ligi 5 sırada tamamlamayı başarmıştır.

Gemlikspor basketbol takımımıza, Basketbol şube sorumlusu İbrahim Tokgöz’e,hocalarımız Serkan Sevilmiş’e , Okan Kurt’a  ve bu başarıda en büyük pay sahibi olan çok değerli basketbolcularımız kaptan Olcay Karpat ,Enes Abay, Cem han ,Kamer Mani,Adnan Sevda,Tolga,Tunç ,Gökhan Akkoyun ve ismini hatırlayamadığım diğer kardeşlerime şahsım ve derneğim adına  bizlere bugünleri yaşattıkları için sonsuz teşekkür ederim.

Asıl önemli olan nokta neden Gemlikspor’a 2 sezondur destek olunmuyor.Neden bu gibi durumlara seyirci kalınıyor.Neden bu kadar sanayi bölgesi olan ,liman bölgesi olan,zeytincileri olan ,zengin işadamlarımız destek olmaz.Aslında nedenler çok ama fazla neden deyincede problem olabiliyor.Çok konuşuyorsun deniliyor, yazma bunları deniliyor.

GEMLİKSPOR renkleri kırmızı beyaz olan Gemlik’imizin adına taşıyan GEMLİK’İN MİLLİ TAKIMIDIR Deniliyordu , ne olduda Gemlikspor adına herşey tersine döndü.

Tabiki aynayada bakıyoruz bu aşamada acaba bizdemi yanlış yaptık diye yapmışızdır hepimiz insanız ama iş Gemlikspor olunca bu kadar duyarsızlık bu kadar dışlanmışlık olmaması lazım değilmi? sanki Gemlikspor yokmuş gibi davranılıyor.

GEMLİKSPOR GEMLİK’İN MİLLİ TAKIMIDIR .

Buradan Başta Gemlik kaymakamımız olmak üzere belediye başkanımız ,ticaret odası başkanımız, ticaret borsası başkanımıza ve siyasi partilerimiz çok değerli ilçe başkanlarına sesleniyorum Gemlikspor için seferber olun destek olun hep beraber olun birlik ve beraberlik içinde olursak herşeyi hallederiz.

SEVDAMIZA SONUNA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ VE ASLA KULLANDIRMAYACAĞIZ

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.