Gemlik Vefaspor’dan Manşet’e yedi fidan

Gemlik Vefaspor Başkanı Turgut Akcan ve yönetimi, Gemlik Manşet Gazetesini ziyaret etti. Aynı zamanda Gemlik Manşet Gazetesi Tekirdağ Şarköy Gaziköy Mevkiine 7 Ağaç Ormanlarında, 7 fidan diktirdiler. Aynı zamanda da, Tohum Otizm Vakfı’na Gemlik Manşet Gazetesi adına bağışta bulundular.

Anlamlı hediyelerden dolayı Gemlik Vefaspor yönetimine teşekkür eden Gemlik Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kazım Bulut; ‘’Gemlik Manşet Gazetesi 7.7.2017’de kuruldu. Hayatım hep 7’ler üzerinden gitmiştir. 7 Ağaç Ormanına, Gazetemin adına 7 fidan dikilmesi, olabilecek hediyelerin en anlamlılarından oldu. Gemlik Vefaspor, her zaman futbol kulübünden fazlası olduğunu göstermiştir. Sosyal sorumluluk projeleriyle de fark yaratmaya devam ediyor’’ dedi.

Akcan; ‘’Gemlik’te profesyonel takım olmalı’’

Gemlik Vefaspor Başkanı Turgut Akcan ise; ‘’Gemlik Manşet Gazetesi, Gemlik’e ve size hayırlı olsun. Gemlik’i önemseyen isimlerin, Gemlik’te bu tarz işler yapması bizleri sevindiriyor. Vefaspor’un kuruluş hedefi Gemlik’te profesyonel takım bulunmasıydı. Hedefimiz, süper amatörde veya bal liginde olmak değil, profesyonel ligde yer almaktır. Gemlik bunu çok uzun zamandır hak ediyor. Bizlerin ve yöneticilerin konuyu sahiplenmesi, Profesyonel takımımızın önünü açan etken olacaktır. Gemlik, gerektiğinde birleşmeyi ve birlik olmayı başarabilen ilçedir. Biz bu yıl 1. Amatör Kümede de kalmayacağız. Kendimizi burada misafir görüyor ve Süper Amatör Kümeye hazırlanıyoruz’’ şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.