Umurbey’de avcı şenliği

Gemlik’in Umurbey Mahallesinde bulunan poligon yeniden hareketleniyor. Poligonu eski günlerine kavuşturmak adına Umurbey Avcılar Kulübü tarafından ilk adım atıldı. Poligonda ‘’Avcı Şenliği’’ adı altında etkinlik düzenlendi.

Etkinliğe Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ve yönetimi, Gemlik’te bulunan diğer avcılar derneklerinin yöneticileri ve çok sayıda avcılık sporu meraklısı katıldı.

Yemek ikramı sonrasında, tüfek ve tabanca atışlarına geçildi. Atışlarda eğlenceli anlar da yaşandı. Etkinliğe gelenlerin büyük bölümünün yanı sıra, protokol ve davetliler de atış yapma imkanı buldu.

‘’Poligon, aynı zamanda piknik alanı’’

Etkinlikte konuşan Umurbey Avcılar Kulübü Başkanı İbrahim Düşmez; ‘’Gerek Gemlik’ten, gerekse şehir dışında gelenler tarafından beğenilen ve örnek gösterilen Umurbey Poligonu, ne yazık ki kötü duruma geldi. Son dönemde arkadaşlarla çalışma yaptık. Çevreyi az da olsa toparladık.

Trap makinelerimiz ve trafo kablolarımız çalındı. Gemlik Belediyesi’nin desteği ile poligon için çalışmalara başladık. Bizler Umurbey Poligonunu, eski günlerinden daha iyi hale getirmek istiyoruz. Poligon, bir yandan avcılık ve atıcılık sporuna gönül verenler için çalışma olanı olacak, diğer yandan da havası ve imkanlarıyla vatandaşlarımız için mesire alanı haline gelecektir’’ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.