Gemlik Balıkçı Barınağı elden geçiyor

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Uludağ Üniversitesi Gemlik Yerleşkesi girişinde bulunan Balıkçı Barınağının modernize edilmesi çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini söyledi. Balıkçı Barınağı çevresinde deniz dibi taramalarının yapılıp, bölgenin temizlendiğini ve derinliğin artırıldığını hatırlatan Refik Yılmaz, balıkçılar için yapılan malzeme depoları çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğunu kaydetti. Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, denize paslanmaz çelik kazıklar çakılmak suretiyle gerçekleştirilecek platform çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

24 saat süreyle görevlendirilecek personel sayesinde Balıkçı Barınağında güvenliğin sağlanacağını vurgulayan Refik Yılmaz, Trol Avcılığı ve Midye başta olmak üzere Kaçak Avcılığında önüne geçileceğini belirtti. Teknelerin kayıt altına alınacağını, bölgenin kötü görünümden kurtularak, modern hale getirileceğinin altını çizen Yılmaz, “Balıkçılarımıza güzel bir barınak yapıyoruz. Ağlarını, malzemelerini, küreklerini koyacak dolapları da kısa sürede tamamlayacağız. Balıkçı Barınağı Gemlikli Balıkçılarımıza çok yakışacak” dedi.

Deniz tankerlerinin temizlediği ve derinliği artırdığı balıkçı barınağında bu sayede tekne sayısının da arttığı gözlemlendi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.