Gemlik Basketbol antrenmanlara başladı

Türkiye basketbol 2.liginde mücadele edecek Gemlik ekibi  7 Ağustos’ta  sezonu açtı. 10 Ağustos Perşembe günü kura çekimine katıldıktan sonra Sezon hazırlıkları kapsamında kampa girecek olan yeşil-beyazlı ekip kamp sonrası planlan hazırlık maçları ile lige start verecek.
  Genç kadroya sahibiz diyen Gemlik ekibin Başkanı Berkay BULUT ‘’Sezonu bugün itibari ile açtık. Hedefimiz genç nesilleri spor ile buluşturmak . Bunun için 2 kulvarda mücadele edecek rol model takımların oluşmasını sağladık. Voleybol ve Basketbol ‘da Türkiye 2.liglerinde ilçemizi temsil edeceğiz. Voleybol’da 9 ağustos salı günü ,Basketbol’da 10 ağustos perşembe günü lig kuralarını çekeceğiz ilçemiz adına hayırlı olur ifadelerini kullandı.
  Gemlik Basketbol    yeni sezonda Gemlikspor Basketbol takımında Gemlik’in başarısı için ter dökmüş Kamer Mani ve Cem Han ile anlaşırken . Mali Piyango’dan Ali Tuncer ,Tofaş’dan Berkay PEHLEVAN , Nilüfer Belediyeden Berkay KUTLU ve  Antalyaspor’dan Oğuzhan Yarol’u ve Bilecik Beldiye’den Mustafa Naimoğlu’nu renklerine bağladı. Gökhan Şenol ,Cihan Hafızoğlu ve Mert Yavi ile tekrar sözleşme yenileyen Gemlik ekibi yeni sezon çalışmalarına başladı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.